Lettre en roumain

La version du jour est roumaine et nous la devons à Sara Petlic, une (jeune) ancienne élève du Collège. Merci à elle pour ce nouvel apport au projet.

Maillots Solidaires 2017

Stimată Doamnă, Stimat Domn,

Prin intermediul acestei scrisori, avem onoarea de a solicita participarea dumneavoastră la proiectul umanitar pe care încercam sa îl elaboram. Școala noastră, Colegiul Saint Benoit Saint Servais din Liège, Belgia, participă de mai mulți ani la numeroase acțiuni caritabile cum ar fi Iles de Paix, Medici fără Frontiere sau Amnesty International. Toate au cunoscut un mare succes.

Noi dorim sa organizam, Duminica 26 Martie 2017, o manifestare de anvergură, sub forma unei mari licitații de tricouri sau orice alte obiecte care au autografele unor sportivi de renume.

In colaborare cu Standard de Liège, club creat in incinta scolii noastre acum mai mult de 118 ani, noi am reusit deja sa realizam un astfel de proiect in anii 2009 si 2013 in favoarea a doua asociatii: « l’A.S.B.L. Arabel » organism care ajuta copii defavorizați din scolile rurale din Argentina si « Iles de Paix« , organism cu care scoala noastre colaboreaza de mai bine de 45 de ani si a contribuit la dezvoltarea zonelor rurale din Benin, Burkina Faso sau Peru.

În acest an, cele două organisme vor primi fiecare o treime din beneficiile licitației noastre, iar A.S.B.L. « Lumina », asociatie care accorda asistență pentru persoanele cu deficiențe de vedere, vor beneficia de ultima treime.

Siteul web al școlii noastre vă permite sa va faceți o privire de ansamblu asupra ediției 2009, iar în   următoarele săptămâni să vizualizați avansarea proiectului nostru.

Una din marele noastre dorințe ar fi de asemenea ca la acest eveniment, pe 26 martie, sa fim onorați de prezenta unor sportivi din țara dumneavoastră, pentru a da o amploare particulară acestui proiect. In orice caz, Standard de Liège ne va fi alături in această nouă provocare!

A vedea lumea sportului si cea estudiantină unindu-și eforturile pentru binele altor  tineri din lume, nu este un vis pe care noi am putea sa îl realizam ? Noi vrem să credem că este posibil. Mulțumim pentru colaborarea dumneavoastră de a ne trimite un tricou cu autograf, autografe din  echipa dumneavoastră sau orice alt obiect care ar putea fi vândut la licitația noastră.

Va mulțumim pentru ca ați avut răbdarea de a citi scrisoarea noastră.

In speranța de a primi din partea dumneavoastră un răspuns rapid si pozitiv, va rugam, Doamna, Domnule, sa primiți cele mai sincere salutari!

Pentru proiectul  « Maillots Solidaires 2017 »

Philippe COUNSON

 

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s